18, 19, 20 en 21 Mei
    2018

Sponsors


Havendagen Vollenhove op 18, 19, 20 en 21 mei 2018

S
ponsoring voor Havendagen Vollenhove


Voor de 25ste keer zijn de voorbereidingen voor de Havendagen al weer in volle gang. Het streven is om dit jaar met een feestelijk tintje, dit weekend op een nog hoger niveau te tillen. Voor uw bedrijf of organisatie een uitgelezen kans om u te profileren!

Wilt u meeliften op de feestelijke gebeurtenissen, en uw bedrijf of instelling willen promoten op onze Havendagen? Dan kan dat nu. Er zijn veel sponsormogelijkheden. Steeds meer bedrijven zien het belang van het sponsoren van dit grootse familie evenement. Gelegen in het Waterreijk Weerribben Wieden, in de Kop van Overijssel.

De kosten zijn betrekkelijke laag in relatie tot de tegenprestatie, zeker in vergelijking met andere reclamemiddelen. Vooral het punt van naamsbekendheid, vanwege de koppeling aan herkenbare en publieksvriendelijke items, het tonen van maatschappelijke betrokkenheid wordt als positief ervaren. Voor u als sponsor is Havendagen Vollenhove een uitgelezen kans.

Onze Uitgangspunten zijn:

- opbouwen naamsbekendheid

- uitbreiding imago

- promotionele mogelijkheden

Wilt u meewerken aan dit grootse familie evenement en wilt u ons steunen als sponsor? Dan kunt u contact opnemen via info@havendagen.com
Mocht u nieuwe ideeën, tips of aanvullingen hebben op het programma, dan horen wij het graag!

U bent van harte welkom in Vollenhove.

Als u op een logo klikt van een van onze sponsors word u meteen doorgelinkt  naar hun website.


FacebookTwitter

Nieuwsberichten


Alle nieuwsberichten
Copyright © 2019 Havendagen | Realisatie : alstro webdesign