Buitenshuis geld verdienen

Dit jaar was voor veel mensen op meerdere vlakken erg zwaar. Zowel op emotioneel als op financieel gebied wordt er erg veel gevraagd en het einde van de strenge coronamaatregelen lijkt nog niet in zicht. In dit artikel lichten we wat tips uit om toch veilig en buitenshuis geld te verdienen!

Verkoop je goederen buiten!

Als je je eigen winkel of bedrijf hebt is het erg balen dat deze voorlopig gesloten moet blijven. Toch is er een mogelijkheid om iets te verdienen, namelijk door een soort kiosk (bijvoorbeeld in de deuropening) van je winkel te openen! Op deze manier kunnen klanten toch op veilige afstand langskomen en een bestelling afhalen. Klanten mogen niet iets aanwijzen in de winkel om dit vervolgens te kopen, een bestelling moet altijd online besteld worden. Iets is beter dan niets! Ondanks de oproepen om vooral lokaal te kopen, zullen de inkomsten flink terug lopen. Om faillissement te voorkomen kun je heel eenvoudig een bedrijfslening bij Qeld.com afsluiten, die je graag willen helpen. Zo rekenen ze geen opstartkosten, maken ze een betalingsplan dat past bij jouw bedrijf en steunen ze graag de kleine ondernemer!

Verzorg privésportlessen buiten

Omdat sportscholen inmiddels vaker gesloten dan open zijn, is het een uitkomst om lekker buiten te gaan sporten. Dit kun je combineren door zelf privéles te gaan geven! Let op: eerst was het toegestaan om met maximaal 4 personen te sporten, nu is dat nog maar 2. Bovendien moet je te allen tijde anderhalve meter afstand van elkaar houden. Omdat het nieuwe jaar en dus ook de nieuwe voornemens er weer aan komen is het een goede manier om voor veel mensen én jezelf een goede stok achter de deur te zijn! Zo kun je bijvoorbeeld lekker fietsen op de Veluwe, bootcampen in het park of bos, hardlopen of yoga beoefenen. Zo kun je niet alleen een zakcentje verdienen maar werk je ook aan je gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *